Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://kamu-tki.fi.

Käyttäjätiedot

Sivusto ei kerää tai tallenna käyttäjätietoja. Sivuston käyttäjätukeen ( support@kamu-tki.fi ) lähetetyt viestit käsitellään ylläpidon (Tampereen yliopisto, Porin yksikkö) käytössä olevan sähköpostitilin kautta. Sähköpostissa annettuja yhteystietoja käytetään vain, jos viestin lähettänyt käyttäjä on halunnut viestiinsä myös vastauksen. Yhteystiedot ja viestit voivat säilyä ylläpidon tilillä sivuston käyttöajan loppuun saakka.

Evästeet

Sivusto ei käytä evästeitä. TKI-esimerkkeihin ja julkaisuarkistoihin liittyvä suosikki-tieto tallentuu käyttäjän laitteen selaimen välimuistiin. Tieto ei välity meille ja käyttäjä voi poistaa tiedot tyhjentämällä koneen selaimen välimuistin.

Muiden sivustojen sisältö

Tämä sivusto ei sisällä muilta sivustoilta tuotua ja upotettua sisältöä (esimerkiksi toisilta sivuistoilta tuotuja videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Muiden toimijoiden ja sivustojen sisältöihin viittaavaat viittet tai linkit avataan selaimeen uusina välilehtinä, ja kukin toimija ilmoittaa omat sivustoonsa liittyvät käyttöehtonsa.